Porttelefoner

Collage av porttelefoner

 

Telecode 5000 - porttelefon via telenätet

 

Moderna porttelefonsystem består av två delar. Den dyraste har du redan.

 

 

Telecodes viktigaste egenskap är att den arbetar via det befintliga telenätet. Därför kan du både svara och öppna porten med hjälp av din vanliga telefon.

 

Du behöver varken installera särskilda våningsapparater eller dra ledningar till varje lägenhet i fastigheten. Att utnyttja teletekniken innebär inte bara låga installationskostnader och nya möjligheter till ytterligare funktioner. Du sparar dessutom in pengar på framtida service. Telecode fungerar med alla godkända telefonmodeller med tonsignalering oavsett om telefonen är placerad i hallen, köket eller sovrummet.

 

TC300
För 1 portapparat max 300 telefonnummer

Porttelefoncentral för en dörr och upp till 300 telefonnummer. Ansluts till TP5 eller M65 vid dörr. Enkel, lättprogrammerad via inbyggd knappsats och display. Kan även fjärrprogrammeras med PC-programmet REMO.

 

TP5      
Telecode portapparat

 

Ansluts med fyrledare till Telecode central TC5000 (en för varje dörr där talfunktion önskas).

 

Simplebus2

 

 

2-tråds porttelefon med video

 

Bewator Simplebus2 är ett revolutionerande porttelefonisystem med video för alla typer av fastigheter. Systemet är moduluppbyggt och erbjuder en kostnadseffektiv och enkel installation då endast 2 ledningar behövs för ljud, bild och strömförsörjning. Bewator Simplebus2 finns med eller utan video och kan integreras med kodlås eller beröringsfri läsare.

 

Två trådar är allt som behövs

 

En av faktorerna som gör Bewator Simplebus2 unikt är att systemet endast behöver 2 ledningar för ljud, bild och strömförsörjning. Systemet skiljer sig på så sätt från traditionella system där fler ledningar som till exempel koaxialkabel för video behövs. Detta medför givetvis en kostnadseffektiv och enkel installation. Vilken typ av ledning som helst kan användas och kan dessutom anslutas opolariserat, vilket minimerar risken för fel vid installation.

 

Portapparater – moduluppbyggda och flexibla

 

Denna lösning har inga direktknappar utan rätt anknytning bläddras enkelt fram via namnregistret eller genom att slå in rätt anropsnummer. I portapparaten går det även att integrera kodlås och/eller en beröringsfri läsare som kan kopplas till exempelvis passersystemet Bewator Entro.

 

Svarsapparater

 

Systemets flexibilitet medför att det fritt går att blanda video- och audioapparater i samma system. Både video- och audioapparater är utrustade med så kallad privatfunktion, vilket innebär att det går att stänga av ringsignalen under natten eller andra tider på dygnet man inte vill bli störd.

 

Siedle porttelefoner

 

Vi säljer installerar och reparerar även Siedle porttelefoner.

 

telefoner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

telefon

 

 

 

 

TC300
TC300

 

 

 

TP5
TP5

 

 

 

Simplebus2
Simplebus2

 

 

 

Porttelefon